Foerageerspeelgoed

Foerageerspeelgoed

Foerageren is natuurlijk gedrag, het zoeken naar eten. Om uw kromsnavel op een speelse wijze scherp en leergierig te houden kunt u een deel van de dagelijkse voeding aanbieden in speciaal foerageerspeelgoed. Een papegaai in de natuur besteedt het grootste gedeelte van de dag aan foerageren. Parrots Avenue biedt u foerageerspeelgoed in diverse uitvoeringen voor alle soorten kromsnavels.

Begin altijd met een eenvoudig foerageerspeeltje zodat uw vogel het principe snapt en snel/ eenvoudig een beloning krijgt voor het gedrag. Gebruik in het begin altijd iets lekkers om het foerageergedrag te stimuleren. Zodra uw papegaai het speelgoed doorheeft kunt u de traktatie ook vervangen voor een deel van de dagelijkse voeding. Controleer altijd elke dag of alle traktaties/ voeding gevonden is.

*TIP* Stop eens een lekker nootje in een stukje papier en draai dit dicht als een snoepje. Leg dit in de voerbak en kijk wat er gebeurd. Varieer met het lekkers, hoeveelheid, plaats etc. Gemakkelijk, kosteloos en u zult zien dat uw papegaai het snel doorheeft.

Heeft u vragen welk speelgoed ideaal is voor uw kromsnavel? Stel u vraag per e-mail info@parrotsavenue.nl of bel ons gerust voor een gratis en deskundig advies.

Weergave
Refill doosjes voor Foraging Feeder Box

Refill doosjes voor Foraging Feeder Box

extra doosjes bij 00751

Voorraad: 0

 4.25